TRS Construct AB © 2008   

Nyheter

 

 

• Headlines »

6  fastigheter ingår i vår dagliga drift.

 

 

• Headlines »

Annonseringen i Lokaldelen har gett fler anbudsförfrågningar.

 

 

• Headlines »

Fler badrumsjobb kommer in.

 

 

 

 

Vi är ett familjeföretag beläget i Stockholm som sysslar med det mesta inom byggbranchen.

Under vinterhalvåret så har vi en hel del halkbekämpning och snöröjning. Något som passar rätt bra då hantverkssidan inte är lika het som under sommarmånaderna.

Vi har även nischat in oss i fastighetsbranchen där vi sköter drift och underhåll av olika fastigheter runt om i Stockholm

Vi är en byggfirma med stor flexibilitet och personlig service, vi gör allt för att försöka tillgodose era önskemål snabbt, kvalitetsmässigt och detta till konkurrenskraftiga priser.

Hör gärna av er om ni skulle ha några frågor eller ni vill begära tex offert.

 

Vi har våtrumsbehörighet

F-Skatt är registrerad

sales@trsconstruct.se

 

 

 

 

 

Lite mer om rotavdraget.

 

ROT-avdraget har återinförts till glädje för alla som planerar att fixa hemma. Villaägare och bostadsrättsinnehavare får göra ett skatteavdrag med 50 % på belopp upp till maximalt 100 000 kronor när man anlitar en hantverkare för renovering, ombyggnad eller tillbyggnad av bostaden. Avdraget gäller enbart arbetskostnaden, inte material, och självklart ska företaget som anlitas ha en F-skattsedel. 

ROT-avdraget är kopplat till den enskilda individen. Är man två delägare i huset/bostadsrätten kan alltså hushållet få en skattereduktion på 2 x 50 000 kronor om arbetskostnaden uppgår till 200 000 kronor. Även arbeten som utförs i ett fritidshus omfattas, så länge man själv som privatperson står som ägare till det och det enligt fastighetstaxeringen är klassat som småhus. 

ROT-avdraget kommer att samordnas med Hushållsnära tjänster. Det innebär att skattereduktionen begränsas till 50 000 kronor per person oavsett vilken typ av tjänst man väljer att köpa. Självklart går det bra att kombinera båda tjänstesektorerna, exempelvis köpa städhjälp för 40 000 kronor och hantverkshjälp för 60 000.